Blog

Campania “Unirea la feminin” a ajuns și la Suceava

În data de 28 octombrie, echipa The Sisterhood susținută de Farmec a ajuns în Suceava, pentru a demara cea de a șasea acțiune din cadrul campaniei #UnireaLaFeminin.

În această dimineață senină de octombrie, la inițiativa filialei The Sisterhood din Suceava, ne-am îndreptat spre Centrul ”Speranța”, unde ne așteptau nerăbdătoare doamne, domnișoare, dar și fetițe pline de zâmbet și voie bună. Acest lucru a fost simțit încă de la primul contact, întrucât din momentul în care echipa noastră a intrat în încăperea unde avea să se desfășoare evenimentul, participantele au fost din ce în ce mai energice.

Citește mai departe

A patra acțiune a campaniei “Unirea la feminin” – Mulțumim, Măgoaja!

În data de 13 septembrie, echipa The Sisterhood și Farmec au ajuns în satul Măgoaja, județul Cluj, pentru a patra acțiune în cadrul campaniei #UnireaLaFeminin.

Această seară de joi în care ne-am adunat într-o sala de clasă din școala de la Măgoaja, împreuna cu doamnele, dar și tinerele domnișoare,  ne-a umplut înca o dată sufletele de bună dispoziție și căldura.

Citește mai departe

A treia acțiune a campaniei „Unirea la feminin”- Mama este o ființă care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuita cu nimeni

Cea de-a treia acțiune a campaniei #UnireaLaFeminin a avut loc în 23 iunie 2018, la Iași și a fost organizată de The Sisterhood, Farmec și Beard Brothers Iași, la Centrul Rezidenţial pentru Mame şi Copii Aflaţi în Dificultate.

Citește mai departe

A doua acțiune a campaniei „Unirea la feminin”- schimbăm în bine povestea femeilor din Filiași

Cea de-a doua acțiune a campaniei #UnireaLaFeminin, organizată de The Sisterhood și Farmec, a avut loc pe meleagurile Olteniei, mai precis în judetul Dolj. A fost o întâlnire specială pe care am realizat-o alături de Beard Brothers Craiova, și care ne-a oferit ocazia de a ne întâlni cu doamnele din orașul Filiași, de la Centrul de Servicii de Asistență Maternală Craiova și de la Complexul de servicii specializate tip rezidențial copii „1Mai” I si II.

Citește mai departe

Prima acțiune a campaniei “Unirea la feminin” – Schimbăm în bine povestea femeilor din Câmpia Turzii

Odată cu zilele călduroase de vară timpurie, ne-am bucurat și de prima acțiune a campaniei sociale ”Unirea la Feminin”.  Farmec au adus la propriu solidaritatea feminină prin această campanie, drept urmare achiziționând produse din gama Gerovital în perioada 1 martie - 1decembrie 2018, o parte din valoarea produselor este transformată în seturi de produse de îngrijire personală (deodorante, geluri de duș, șampoane, creme de față) destinate femeilor din medii vulnerabile și defavorizate, care au acces limitat la acest tip de produse.

Citește mai departe

A fost odata o fată care era cel mai aspru judecată…de o alta fată.

Sună cunoscut?
Sunt povești. Dar povești inspirate din fapte reale.
Sunt povești care ni s-au întâmplat nou, femeilor, cel puțin o dată.
Conform ultimelor studii, femeile sunt în egală măsură cei mai mari inamici ai femeilor, pe cât sunt cei mai mari susținători.

Citește mai departe

UNIREA LA FEMININ

Frumusețea vine din interior, însă este importantă și “pânza” pe care aceasta este pictată. Credem în oameni, credem în frumusețea interioară și în modul de exprimare al acesteia. Dar, mai presus de toate, credem în femei și în capacitățile lor înnăscute de a fi sexul frumos ce stăpânește echilibrul emoțional, reușind să exceleze în domenii diverse.

Citește mai departe

Află ultimele noutăți