Blog

Prima acțiune a campaniei “Unirea la feminin” – Schimbăm în bine povestea femeilor din Câmpia Turzii

Odată cu zilele călduroase de vară timpurie, ne-am bucurat și de prima acțiune a campaniei sociale ”Unirea la Feminin”.  Farmec au adus la propriu solidaritatea feminină prin această campanie, drept urmare achiziționând produse din gama Gerovital în perioada 1 martie - 1decembrie 2018, o parte din valoarea produselor este transformată în seturi de produse de îngrijire personală (deodorante, geluri de duș, șampoane, creme de față) destinate femeilor din medii vulnerabile și defavorizate, care au acces limitat la acest tip de produse.

Citește mai departe

A fost odata o fată care era cel mai aspru judecată…de o alta fată.

Sună cunoscut?
Sunt povești. Dar povești inspirate din fapte reale.
Sunt povești care ni s-au întâmplat nou, femeilor, cel puțin o dată.
Conform ultimelor studii, femeile sunt în egală măsură cei mai mari inamici ai femeilor, pe cât sunt cei mai mari susținători.

Citește mai departe

UNIREA LA FEMININ

Frumusețea vine din interior, însă este importantă și “pânza” pe care aceasta este pictată. Credem în oameni, credem în frumusețea interioară și în modul de exprimare al acesteia. Dar, mai presus de toate, credem în femei și în capacitățile lor înnăscute de a fi sexul frumos ce stăpânește echilibrul emoțional, reușind să exceleze în domenii diverse.

Citește mai departe

Află ultimele noutăți